Byta köksluckor ikea

Att förnya sitt kök behöver inte kosta en hel förmögenhet. Många drar sig för att ens kolla upp ordentligt vad det skulle kosta egentligen. Vill man inte göra ett gigantiskt projekt när det gäller köksrenoveringen så kan man till exempel byta ut köksluckorna. Det gör att du på ett enklare och mindre kostsamt för ett nytt kök. Kan man då byta köksluckor ikea? Oavsett om du har stommar från Ikea eller någon annan tillverkare så löser vi på Sörmlandskök det. Vi skräddarsyr och tillverkar luckorna helt utefter de mått ni har på era nuvarande stommar.

Det är många som väljer att byta köksluckor, diskbänk, vitvaror och bänkskivor och behåller de stommar som redan finns. Det gör massor för känslan och utseendet för ert kök att endast byta köksluckorna.  Många gånger är det inga större slitage och fel på stommarna och heller inte på själva planlösningen på köket.

Har du ett gammalt Ikea kök i dagsläget så är det alltså inga som helst problem att byta köksluckor ikea när ni väljer att anlita exempelvis Sörmlandskök.

För att få inspiration så kan ni kika på vår hemsida så finns det massor av härliga bilder på kök. Vår erfarenhet är lång och över 10 000 kök har producerats och monterats under våra tjugo år i branschen. Rutin och ett gediget kunnande har vi samlat på oss!

Byta köksluckor ikea? Vi har bästa lösningen!

Är ni intresserade av att byta köksluckor ikea? Hur löser man det då tänker ni. Jo ni bokar oss för ett första möte, ett hembesök som är kostnadsfritt. Då kan vi gå in lite mer på detaljer samt mäta så att ni kan få en rättvis offert av oss. Om ni sedan bestämmer er för att anlita oss så går vi vidare med att bland annat byta köksluckor ikea.

Ni har en och samma kontaktperson hos oss så blir allt mycket enklare och smidigare, för både parter.

 

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke(Obligatoriskt)

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert