Byta köksluckor Ikea

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Att förnya sitt kök behöver inte kosta en hel förmögenhet. Många drar sig för att ens kolla upp ordentligt vad det skulle kosta egentligen. Vill man inte göra ett gigantiskt projekt när det gäller köksrenoveringen så kan man till exempel byta ut köksluckorna. Det gör att du på ett enklare och mindre kostsamt för ett nytt kök. Kan man då byta köksluckor ikea? Oavsett om du har stommar från Ikea eller någon annan tillverkare så löser vi på Sörmlandskök det. Vi skräddarsyr och tillverkar luckorna helt utefter de mått ni har på era nuvarande stommar.

Det är många som väljer att byta köksluckor, diskbänk, vitvaror och bänkskivor och behåller de stommar som redan finns. Det gör massor för känslan och utseendet för ert kök att endast byta köksluckorna. Många gånger är det inga större slitage och fel på stommarna och heller inte på själva planlösningen på köket.

Har du ett gammalt Ikea kök i dagsläget så är det alltså inga som helst problem att byta köksluckor ikea när ni väljer att anlita exempelvis Sörmlandskök.

För att få inspiration så kan ni kika på vår hemsida så finns det massor av härliga bilder på kök. Vår erfarenhet är lång och över 10 000 kök har producerats och monterats under våra tjugo år i branschen. Rutin och ett gediget kunnande har vi samlat på oss!

Byta köksluckor ikea? Vi har bästa lösningen!

Är ni intresserade av att byta köksluckor ikea? Hur löser man det då tänker ni. Jo ni bokar oss för ett första möte, ett hembesök som är kostnadsfritt. Då kan vi gå in lite mer på detaljer samt mäta så att ni kan få en rättvis offert av oss. Om ni sedan bestämmer er för att anlita oss så går vi vidare med att bland annat byta köksluckor ikea.

Ni har en och samma kontaktperson hos oss så blir allt mycket enklare och smidigare, för både parter.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti alla på våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.