Just nu 25% rabatt på köksluckor

Med nya måttanpassade köksluckor får du enkelt ett modernt kök utan en hel köksrenovering. Få kostnadsfri hjälp från idé till montering nu!

Nya luckor är lösningen!

Sugen på att få ett nytt kök och kanske rent av höja värdet på din bostad? Det behöver inte vara krångligt och dyrt. Här är 3 smarta och kostnadseffektiva knep.

  1. BYT KÖKSLUCKORNA. Med nya måttanpassade köksluckor kan du få ett till synes helt nytt kök – kostnadseffektivt och miljömedvetet.
  2. SATSA PÅ FINA INREDNINGSDETALJER! Handtag, hoar, köksblandare och skåpbelysning gör susen.
  3. VÄLJ EN BÄNKSKIVA som ger dig vad du vill ha både praktiskt och utseendemässigt.

Snabbt och enkelt har du ett nytt kök. Och tar du hjälp av oss kostnadsfritt slipper du avtal med egna hantverkare. Våra erfarna rådgivare är med dig hela vägen från idé till montering.

4 SÄTT VI GÖR DET ENKELT FÖR DIG

Våra kunder ger oss högsta betyg

Pelle B

“Väldigt nöjd med proffsigt hembesök bara någon dag eller två efter första kontakten, det är inte vanligt oavsett bransch. Jag (och plånboken) är idag riktigt nöjda med att jag inte köpa ett färdigt kök på någon av de stora köksföretagen.”

Anna M

“Köpte kök och blev bemött på bästa tänkbara sätt. Är dessutom väldigt nöjd med köket som är av hög kvalitet.”

Niclas A

Bra, trevlig säljare med fokus på att lyssna in vad vi som kund ville ha. Säker leverans där vi var med i hela leveransprocessen. Vi kan verkligen rekommendera Sörmlandskök som leverantör.

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING