Köksluckor gamla stommar

Antingen kan ni behålla era befintliga stommar och fokusera på att måttbeställa nya luckor till dem. Eller så kan ni helt enkelt riva ut allt och planera om. Oavsett vilket så garanterar vi på Sörmlandskök er att det kommer att bli ett fantastiskt slutresultat.

Att till exempel byta till nya köksluckor gamla stommar blir givetvis mycket mer förmånligt för plånboken. Då finns det kanske mer utrymme för andra schysta val gällande köksinredningen, exempelvis bänkskivor, vitvaror samt en designad diskho. På Sörmlandskök så kan vi tveklöst tillverka köksluckor gamla stommar, inga problem! Det vi har som specialområde är just högkvalitativa måttanpassade köksluckor till ett lönsamt pris.

Hos oss hittar ni också ofantligt mycket erfarenhet och ett gediget kunnande när det gäller köksbranschen. Vi kan vår sak och lägger omsorgsfullt ner tid på varje detalj. Är ni intresserade och nyfikna på hur ert kök skulle kunna komma att se ut och hur mycket skulle det hela landa på i pris i så fall? Då föreslår vi att ni kontaktar oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal i er hemmiljö. Det är helt gratis för er och vi får en bra och tydlig bild hur ert befintliga kök ser ut i dagsläget. Vi får även veta hur ert hovsområde och hur era drömmar ser ut. Därefter kan vi mäta och se över olika önskemål gällande materialval mm, då kan vi sedermera lämna en offert till er att ta ställning till.

Köksluckor gamla stommar? Vi måttanpassar luckorna efter er!

Nu kan ni andas ut gällande er kommande köksrenovering som avser köksluckor gamla stommar. Vi fokuserar på era önskemål och levererar alltid ett genomtänkt koncept till våra kunder. Inget lämnas åt slumpen, vare sig gällande tillverkning eller montering.

Efter våra tjugo år i branschen så kan ni räkna med att vi har koll på varenda detalj! Byt era köksluckor gamla stommar hos oss som är professionella och mycket kunniga, då går det bekymmersfritt! Ni behöver aldrig oroa er för dolda avgifter eller andra otrevliga överraskningar som kan dyka upp när man anlitar en opålitlig kökslevernatör.

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert