Bänkskivor i betong

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Att renovera kök är givetvis väldigt roligt och spännande men det är också en mängd val att göra. Vi hjälper er att ställa de rätta frågorna så att ni kan få ut det mesta av ert kommande kök, både när det gäller planlösning samt materialval.

När det avser bänkskivor i betong så önskar du naturligtvis hög klass på kvalité, utförande samt montering. Vi på Sörmlandskök lever verkligen upp till detta med toppklass, kunskap samt rutin.

Att välja betong som material, kommer att ge en mycket personlig och häftig känsla till ert kök. Betong är ett spännande ruffigt material att blanda med exempelvis mässing eller andra material, det blir läckra kontraster. Man ska också känna till att bänkskivor i betong är tåliga och klarar mycket påfrestningar. Eftersom man oftast använder sina bänkskivor i köket varje dag så är det smart att tänka till och välja ett hållbart material. Det enda som man bör tänka på när det gäller betong är att undvika sura livsmedel direkt på betongen då det kan suga i sig och bli fläckigt. Man kan även behandla bänkskivan med ett särskilt vax i ett förebyggande syfte. Är den alltså rätt behandlad så står den emot det mesta. Fördelen med betong är att det gjuts efter precis de mått ni önskar.

Söker ni fantastiska & hållbara bänkskivor i betong?

Vill ni ha att köket ska ha en dynamisk touch så välj bänkskivor i betong, det kommer att ge effekt samt se naturligt levande ut. Hos oss på Sörmlandskök så ingår det ett kostnadsfritt besök. Då vi kan gå in närmre hur vi kan hjälpa just er med önskemål om era bänkskivor i betong. Ni kan ställa alla era frågor gällande material och andra funderingar kring exempelvis bänkskivor i betong. Vi har lång erfarenhet och har alltid ett stort engagemang att hjälpa våra kunder till den mest optimala och förträffliga lösningen.

Att välja bänkskivor i betong är ett hållbart och kvalitativt val. Du får ett snyggt och stilrent material som håller länge samtidigt som det ger en stabil grund och känsla till köket.

Är ni fenomenalt nöjda så har vi lyckats med vår uppgift!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.