bänkskivor i betong

Att renovera kök är givetvis väldigt roligt och spännande men det är också en mängd val att göra. Vi hjälper er att ställa de rätta frågorna så att ni kan få ut det mesta av ert kommande kök, både när det gäller planlösning samt materialval.

När det avser bänkskivor i betong så önskar du naturligtvis hög klass på kvalité, utförande samt montering. Vi på Sörmlandskök lever verkligen upp till detta med toppklass, kunskap samt rutin.

Att välja betong som material, kommer att ge en mycket personlig och häftig känsla till ert kök. Betong är ett spännande ruffigt material att blanda med exempelvis mässing eller andra material, det blir läckra kontraster. Man ska också känna till att bänkskivor i betong är tåliga och klarar mycket påfrestningar. Eftersom man oftast använder sina bänkskivor i köket varje dag så är det smart att tänka till och välja ett hållbart material. Det enda som man bör tänka på när det gäller betong är att undvika sura livsmedel direkt på betongen då det kan suga i sig och bli fläckigt. Man kan även behandla bänkskivan med ett särskilt vax i ett förebyggande syfte. Är den alltså rätt behandlad så står den emot det mesta. Fördelen med betong är att det gjuts efter precis de mått ni önskar.

Söker ni fantastiska & hållbara bänkskivor i betong?

Vill ni ha att köket ska ha en dynamisk touch så välj bänkskivor i betong, det kommer att ge effekt samt se naturligt levande ut. Hos oss på Sörmlandskök så ingår det ett kostnadsfritt besök. Då vi kan gå in närmre hur vi kan hjälpa just er med önskemål om era bänkskivor i betong. Ni kan ställa alla era frågor gällande material och andra funderingar kring exempelvis bänkskivor i betong. Vi har lång erfarenhet och har alltid ett stort engagemang att hjälpa våra kunder till den mest optimala och förträffliga lösningen.

Är ni fenomenalt nöjda så har vi lyckats med vår uppgift!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert