Om oss på Sörmlandskök

Vi har levererat köksluckor till nöjda kunder sedan 1996

Vi på Sörmlandskök har hjälpt över 15 000 kunder med sina nya drömkök. Sedan 1996 har vi mätt, designat och monterat köksluckor till nöjda kunder i Stockholmsområdet.

Våra ledord är ansvar och kvalitet. Vi tar ansvar för hela kedjan, från vår första kontakt med dig till att vi monterar.

Vår leverans präglas av kvalité, både i materialval, kundbemötande och montering. Därför erbjuder vi 2 års garanti på monteringen och 5 års garanti på alla våra köksluckor.

Majoriteten av våra köksluckor tillverkas lokalt i Stockholm. Med oss kan du enkelt och snabbt ge nytt liv åt ditt kök med ett stort urval av köksluckor och tillbehör.

Under ett kostnadsfritt hembesök går vi tillsammans igenom kökets möjligheter, och du får berätta hur just ditt kök ska se ut. Utefter dina önskemål lämnar vi ett förslag på ditt nya kök.

Köksluckorna anpassas sedan efter kökets stommar och monteras av erfarna montörer. Efter bara fyra till sex timmar är ditt nya kök klart!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.