Köksinredning

Det är detaljerna som gör köket!

Det är detaljerna som gör köket! Vi på Sörmlandskök har ett brett utbud av köksinredning och bänkskivor. Du hittar en mängd olika typer av kökshandtag, hoar, köksblandare och skåpbelysning hos oss. Kort sagt vi har allt du behöver för att köket ska få den personliga stil du vill ha.

Funderar du även på att byta ut bänkskivan?

Bänkskivan är sannolikt den del av ditt kök där du spenderar mest tid. Vilken typ av bänkskiva som är bäst för dig är helt individuellt. På Sörmlandskök erbjuder vi ett stort sortiment av bänkskivor i komposit, laminat och sten. Ta gärna kontakt med en av våra köksrådgivare för mer information via formuläret på denna sida.

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.