Nytt kök?

Hos Sörmlandskök kan du välja mellan nya köksluckor eller helt nytt kök med nya kökstommar

Ibland vill man ha någonting helt nytt. Från grunden. När du väljer att renovera om köket och inte endast byta köksluckor öppnar sig en värld av möjligheter. Tillsammans med oss kan du få ditt nya drömkök, oavsett vad du önskar.

Nya köksluckor

Här hittar du vårt sortiment av köksluckor. Luckorna måttanpassas efter de befintliga stommarna och går att få i valfri kulör.

Helt nytt kök

Att renovera hela köket, istället för endast byta ut köksluckorna, ger dig stora friheter att ge nytt liv till kök.

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Renovera ditt kök från grunden

Vägen till ett nytt kök är spännande. Att renovera hela köket, istället för endast byta ut köksluckorna, ger dig stora friheter att ge nytt liv till kök. Oavsett om du vill att ditt nya kök ska blir exklusivt, skandinaviskt, rustikt, ljust eller mörkt så hjälper vi dig.

Större frihet för ökad livslängd

Det finns flera skäl att renovera ditt kök från grunden. Förutom att du får större frihet i att bestämma exakt hur köket ska se ut, så ger du köket ett långt liv med nya stommar och behöver inte oroa dig för att de ska slitas ut på väldigt länge. Du får också ett stort inflytande över planlösningen, och kan ändra den efter dina önskemål.

Dessutom byter vi ut din bänkskiva, vilket har en stor påverkan på hela kökets utseende. Även belysningen kan bytas ut, vilket har stor inverkan på hur ljuset faller och hur köket upplevs. Kort sagt kan förändringen bli större än om du bara väljer att byta ut köksluckorna.

Vi hjälper dig längs vägen

Planlösning, golv, tak, belysning, stommar och köksluckor. Det finns mycket att fundera på om du väljer ett helt nytt kök med nya stommar. Kom ihåg att fundera över hur du använder ditt kök, kanske föredrar du köksö, kanske vill du ha ett rustikt kök med plats för stora stekpannor och grytor? På Sörmlandskök har vi hjälpt tusentals kunder med nya kök sedan 1996 och våra erfarna montörer och projektledare hjälper dig längs vägen med allt från tips och inspiration till regelrätt kunskap kring hantverk och montage.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.