Bästa köksleverantören

När köksrenoveringen står för dörren så är det alltid lite pirrigt och nervöst innan man är i hamn. Det är en kostsam investering och husets mittpunkt så man vill verkligen att allt blir perfekt. Hur får man då det kök som man drömmer om? Det första man ska börja med är att finna den bästa köksleverantören som verkligen är hängiven just ert köksprojekt. Då vill vi på Sörmlandskök presentera oss! Vi är duktiga på att lyssna på era önskemål och behov, därefter gör vi vårt yttersta för att omvandla dem till verklighet i ert kök. Med lång erfarenhet så har vi samlat på oss en mängd rutin och kunskap.

Detta gör att vi undviker missförstånd och vet exakt hur ska gå till väga för att hålla högsta nivå på planering, material och montering. Bästa köksleverantören helt enkelt! Vi har levererat och installerat över 10 000 fantastiska kök så hos oss är ni verkligen i säkra händer. Våra tidigare kunder ger referenser och omdömen på reco.se om ni vill ha mer kött på benen.

Garanterat bästa köksleverantören!

Hur går det då till om man är i startgroparna för att renovera köket och vill vända sig till den bästa köksleverantören? Jo, Sörmlandskök hjälper er gärna vidare i den processen. När ni kontaktar oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök, det spelar ingen roll vart ni bor. Då får vi en första blick på hur det ser ut i nuläget och vad det finns för möjligheter. Ni kommer att mötas av gedigen kunskap, pålitlighet och omsorgsfullhet när ni anlitar oss. Under hela resan gång så får ni en personlig kontaktperson, det gör att ni får en tydlig kommunikation och det ska kännas tryggt för er.

Hos oss kan ni få nya måttanpassade luckor och behålla era gamla stommar eller så tillverkar vi ett sprillans nytt kök åt er. Oavsett vilket så görs det i vår egen fabrik och det gör att prisbilden blir mycket lägre än hos många av våra konkurrenter. Ni är varmt välkomna att kontakta den bästa köksleverantören, www.sormlandskok.se.

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert