Bästa köksleverantören

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

När köksrenoveringen står för dörren så är det alltid lite pirrigt och nervöst innan man är i hamn. Det är en kostsam investering och husets mittpunkt så man vill verkligen att allt blir perfekt. Hur får man då det kök som man drömmer om? Det första man ska börja med är att finna den bästa köksleverantören som verkligen är hängiven just ert köksprojekt. Då vill vi på Sörmlandskök presentera oss! Vi är duktiga på att lyssna på era önskemål och behov, därefter gör vi vårt yttersta för att omvandla dem till verklighet i ert kök. Med lång erfarenhet så har vi samlat på oss en mängd rutin och kunskap.

Detta gör att vi undviker missförstånd och vet exakt hur ska gå till väga för att hålla högsta nivå på planering, material och montering. Bästa köksleverantören helt enkelt! Vi har levererat och installerat över 10 000 fantastiska kök så hos oss är ni verkligen i säkra händer. Våra tidigare kunder ger referenser och omdömen på reco.se om ni vill ha mer kött på benen.

Garanterat bästa köksleverantören!

Hur går det då till om man är i startgroparna för att renovera köket och vill vända sig till den bästa köksleverantören? Jo, Sörmlandskök hjälper er gärna vidare i den processen. När ni kontaktar oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök, det spelar ingen roll vart ni bor. Då får vi en första blick på hur det ser ut i nuläget och vad det finns för möjligheter. Ni kommer att mötas av gedigen kunskap, pålitlighet och omsorgsfullhet när ni anlitar oss. Under hela resan gång så får ni en personlig kontaktperson, det gör att ni får en tydlig kommunikation och det ska kännas tryggt för er.

Hos oss kan ni få nya måttanpassade luckor och behålla era gamla stommar eller så tillverkar vi ett sprillans nytt kök åt er. Oavsett vilket så görs det i vår egen fabrik och det gör att prisbilden blir mycket lägre än hos många av våra konkurrenter. Ni är varmt välkomna att kontakta den bästa köksleverantören, www.sormlandskok.se.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.