Designade diskhoar

Designade diskhoar från Sörmlandskök. Det går att göra så mycket för att få ett mer unikt och personligt kök än de mer standardmässiga köken som man är van att se. Till exempel så gör designade diskhoar en stor del om man vill skapa lite karaktär. Man får även en mer exklusiv och lyxig känsla med den typen av diskho. Sedan är det ju så rent krasst att en diskho bör vara praktisk och inte bara snygg. Det är ett måste i ett kök att det ska vara smidigt att arbeta i köksmiljön. Men det gäller att man känner att man hittat en variant som är både och, funktionell samt elegant.

När det kommer till form och stil på designade diskhoar så finns det en hel uppsjö. Modern och stilren eller mer åt det lantliga hållet, vilken stil är ni? Man kan exempelvis hitta rund form, nedsänkt, planlimmad, enkel eller dubbel diskho samt alltifrån små till stora hoar. Som ni ser så kan vi ta fram en mängd av förslag utifrån det ni är intresserade och vilka behovsområden ni har. Vill ni se exempel på några olika redan nu så kan ni gärna besöka vår hemsida för inspiration och olika utföranden. Sätt igång och skapa ditt drömkök nu med hjälp av oss på Sörmlandskök, hos oss hittar ni proffsen på kök.

Stort utbud av designade diskhoar

Ni hittar ett brett sortiment av designade diskhoar hos oss på Sörmlandskök. Är ni osäkra på vilken modell och stil som skulle passa hos er så har vi duktiga medarbetare som hjälper er med detta. Vi har den rätta kompetensen och servicenivån när ni vill ha riktigt bra hjälp. På Sörmlandskök erbjuder vi våra kunder högkvalitativa designa diskhoar till mycket bra priser, testa oss så får ni se. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli oerhört nöjda med oss, alltifrån kunnande, engagemang, service samt slutresultat hos dig som kund.

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert