Designade diskhoar

Stort utbud av designade diskhoar

Designade diskhoar från Sörmlandskök. Det går att göra så mycket för att få ett mer unikt och personligt kök än de mer standardmässiga köken som man är van att se. Till exempel så gör designade diskhoar en stor del om man vill skapa lite karaktär. Man får även en mer exklusiv och lyxig känsla med den typen av diskho. Sedan är det ju så rent krasst att en diskho bör vara praktisk och inte bara snygg. Det är ett måste i ett kök att det ska vara smidigt att arbeta i köksmiljön. Men det gäller att man känner att man hittat en variant som är både och, funktionell samt elegant.

När det kommer till form och stil på designade diskhoar så finns det en hel uppsjö. Modern och stilren eller mer åt det lantliga hållet, vilken stil är ni? Man kan exempelvis hitta rund form, nedsänkt, planlimmad, enkel eller dubbel diskho samt alltifrån små till stora hoar. Som ni ser så kan vi ta fram en mängd av förslag utifrån det ni är intresserade och vilka behovsområden ni har.

Vill ni se exempel på några olika redan nu så kan ni gärna besöka vår hemsida för inspiration och olika utföranden. Sätt igång och skapa ditt drömkök nu med hjälp av oss på Sörmlandskök, hos oss hittar ni proffsen på kök.

Stort utbud av designade diskhoar

Ni hittar ett brett sortiment av designade diskhoar hos oss på Sörmlandskök. Är ni osäkra på vilken modell och stil som skulle passa hos er så har vi duktiga medarbetare som hjälper er med detta. Vi har den rätta kompetensen och servicenivån när ni vill ha riktigt bra hjälp. På Sörmlandskök erbjuder vi våra kunder högkvalitativa designa diskhoar till mycket bra priser, testa oss så får ni se. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli oerhört nöjda med oss, alltifrån kunnande, engagemang, service samt slutresultat hos dig som kund.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.