Fronter till ikea skåp

Vill ni ge ert kök en ordentlig uppfräschning? Har ni tankar på att ni ska kunna behålla de befintliga stommarna? Det bästa med det är att förnya köket inte behöver kosta skjortan. Ni kan förslagsvis byta ut fronter till ikea skåp. Möjligheterna till att skapa ert drömkök finns hos Sörmlandskök! Vissa köper sina stommar på Ikea och väljer att måttbeställa sina luckor hos oss, vi ser inga som helst problem med det.

Självklart är man väldigt förväntansfull när man ska renovera och förbättra sitt kök därför är det trist med bristfälliga leverantörer och undermålig kvalité på produktionen. Därför är det ett smart drag att välja en köksleverantör med gedigen kunskap och erfarenhet.

Det är så otroligt viktig sak att trivas och kännas sig nöjd under hela resans gång när det kommer till den här typen av projekt. Vi säger välkommen till oss på Sörmlandskök när du vill ha det bästa, vi löser fronter till ikea skåp utan bekymmer. Helt problemfritt med andra ord!

När ni söker fronter till ikea skåp

Vi är specialiserade på att tillverka och måttanpassa köksluckor som fungerar i ert hem. Så när ni vill beställa fronter till ikea skåp så ser vi till att lösa det på bästa sätt.

Vi kommer hem till er för ett kostnadsfritt besök så går vi igenom vilket behov och drömmar ni har för ert kök och därefter kan vi lämna en prisvärd offert till er. Vill ni sedan gå vidare med oss så får ni fortsätta med ens personlig kontaktperson så att ni får en bra dialog och undviker missförstånd. Varpå vi trummar vidare med ett köpeavtal så att ni som kund ska veta vad som medräknas. Aldrig några dolda kostnader eller obehagliga överraskningar! Sedan sätter vi igång med tillverkningen av fronter till ikea skåp som ni önskat. Sedan är det bara att vi kommer och monterar och levererar ett snyggt slutresultat till er.

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert