Fronter till Ikea skåp

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Vill ni ge ert kök en ordentlig uppfräschning? Har ni tankar på att ni ska kunna behålla de befintliga stommarna? Det bästa med det är att förnya köket inte behöver kosta skjortan. Ni kan förslagsvis byta ut fronter till ikea skåp. Möjligheterna till att skapa ert drömkök finns hos Sörmlandskök! Vissa köper sina stommar på Ikea och väljer att måttbeställa sina luckor hos oss, vi ser inga som helst problem med det.

Självklart är man väldigt förväntansfull när man ska renovera och förbättra sitt kök därför är det trist med bristfälliga leverantörer och undermålig kvalité på produktionen. Därför är det ett smart drag att välja en köksleverantör med gedigen kunskap och erfarenhet.

Det är så otroligt viktig sak att trivas och kännas sig nöjd under hela resans gång när det kommer till den här typen av projekt. Vi säger välkommen till oss på Sörmlandskök när du vill ha det bästa, vi löser fronter till ikea skåp utan bekymmer. Helt problemfritt med andra ord!

När ni söker fronter till Ikea skåp

Vi är specialiserade på att tillverka och måttanpassa köksluckor som fungerar i ert hem. Så när ni vill beställa fronter till ikea skåp så ser vi till att lösa det på bästa sätt.

Vi kommer hem till er för ett kostnadsfritt besök så går vi igenom vilket behov och drömmar ni har för ert kök och därefter kan vi lämna en prisvärd offert till er. Vill ni sedan gå vidare med oss så får ni fortsätta med ens personlig kontaktperson så att ni får en bra dialog och undviker missförstånd. Varpå vi trummar vidare med ett köpeavtal så att ni som kund ska veta vad som medräknas. Aldrig några dolda kostnader eller obehagliga överraskningar! Sedan sätter vi igång med tillverkningen av fronter till ikea skåp som ni önskat. Sedan är det bara att vi kommer och monterar och levererar ett snyggt slutresultat till er.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.