Gammaldags kök

Drömmer du om ett kök med hemtrevligt gammaldags karaktär? Då kan vi hjälpa dig! Hos oss hittar du ett brett sortiment av gammaldags köksskåp och köksluckor som ger ditt kök en riktigt skön känsla av svunnen charm.

Nytt, fräscht och med moderna funktioner fast i gammal stil. Hos oss hittar du även vackra bänkskivor i allt från massivt trä till sten som ger köket den rätta lantliga finishen.

För att ditt kök ska få den där riktigt charmiga gammaldags känslan så bör beslag och handtag matcha stilen, vi har ett stort utbud av kökshandtag och knoppar. Titta gärna på våra inspirationsbilder av gammaldags kök från nöjda kunder!

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.