Lantliga kök

Det lantliga köket med sin ombonade karaktär har varit populärt under lång tid i Skandinavien. I köket vill vi trivas och umgås med familj och vänner och det finns inget så hemtrevligt som ett riktigt lantkök!

Vi har en mängd olika varianter av lantliga köksluckor. Vare sig du vill ha en mer rustik stil med luckor i massivt trä eller ett ljust och luftigt utseende med spröjsade skåpluckor så har vi dem.

Du hittar även alla andra tillbehör och detaljer som gör ditt kök lantligt hos oss, allt från beslag till vackra bänkskivor i rätt stil. Kika på våra kundbilder och låt dig inspireras!

Vi på Sörmlandskök erbjuder:

Ett kök i lantlig stil helt enligt dina önskemål.
Bänkskivor och handtag som passar till stilen.
Hjälp och råd på vägen till ditt nya drömkök.

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.