Moderna kök

Vill du ha ett modernt och stilrent kök som är fräscht och känns trendigt? Då kan vi hjälpa dig!

Ett modernt kök som ligger i tiden kan vara både minimalistiskt inrett helt i vitt och ha skåpluckor som bryter av i en oväntad färg. Vi har till exempel ett stort urval av högblanka luckor som passar moderna kök, dessa går att få i valfri färg.

Vi har även släta lackerade luckor och luckor i träfanér som passar ett modernt kök. Lägg till snygga stilrena beslag och en vacker bänkskiva i sten eller massivt trä så är ditt moderna kök fulländat!

Kika in på våra kundbilder av moderna kök och få inspiration!

Vi på Sörmlandskök erbjuder:

Moderna skåpluckor i trendig design.
Alla tillbehör du behöver till ditt moderna kök.
Tips och råd på vägen till just ditt drömkök.

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.