Små kök

Även små kök går att förändra till det bättre med enkla medel. Är köket bra planerat eller behöver du ändra grundstrukturen för att det ska bli mer praktiskt? Oavsett hjälper vi dig att få ett nytt kök som känns luftigt och fräscht.

Ibland kan det räcka med att byta skåpluckor till något modernare för att ett litet kök ska kännas större. Tänk på att ljusa och släta skåpluckor ger en känsla av lugn och rymd i köket.

Behöver du mer plats och förvaring i ditt kök så kan våra duktiga medarbetare här på Sörmlandskök hjälpa dig att planera köket så det blir mer funktionellt.

Vi har många smarta lådsystem som sväljer en mängd prylar men ändå gör att innehållet blir lättåtkomligt och överblickbart. Kika gärna på våra bilder från nöjda kunder och få inspiration för små kök!

Köksinredning för små kök

Ett stort urval av köksluckor som passar små kök.
Praktiska tillbehör som gör att även ett litet kök känns större.
Hjälp av vår duktiga personal med att planera din köksrenovering.

Boka kostnadsfritt hembesök

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.