Svarta & mörka kök

Mörka kök med svarta skåpluckor ger ett sobert och elegant intryck.Tillsammans med ljusa bänkskivor och golv blir resultatet härligt kontrastfyllt och dramatiskt!

Vi har ett stort urval av olika typer av luckor som du kan få i svart. En högblank slät lucka i svart reflekterar ljuset på ett spännande sätt och det strama uttrycket passar bra tillsammans med moderna vitvaror.

Men även profilerade luckor av mer lantlig typ är snygga i svart, det gäller bara att våga prova, det är vackert och effektfullt mot ljusa väggar, golv och bänkskivor. Kika gärna på våra bilder för att få mer inspiration om svarta kök!

Vi på Sörmlandskök erbjuder:

Vackra och stilrena skåpluckor som passar ditt svarta kök.
Beslag och bänkskivor lyfter dina sobra svarta skåpluckor.
Hjälp av vår kompetenta personal att välja den kökslucka som passar ditt kök.

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.