Vita & ljusa kök

Vita och ljusa kök passar oss nordbord bra, vi lever en större del av året i mörker och behöver tillföra ljus där vi kan. Kanske är det därför så många av oss väljer ljusa kök när vi renoverar.

Ett modernt skandinaviskt kök är ljust och funktionellt med generösa ytor. Det är ett kök som håller år efter år utan att du tröttnar på det.

Vi har brett sortiment av olika skåpluckor som tilltalar den som gillar skandinavisk design. Vare sig du gillar den lantliga stilen eller mer stilren avskalad design så har vi det du vill ha.

Vi har även ett stort utbud av handtag och vackra bänkskivor som passar ditt vita kök. Kika gärna på våra inspirationsbilder från nöjda kunder för att få tips och idéer!

Vi på Sörmlandskök erbjuder:

Ett brett sortiment av luckor som passar ditt ljusa kök.
Alla tillbehör du behöver för ditt vita kök i skandinavisk stil.
Hjälp med planering och designtips av våra duktiga medarbetare.

Hur ser ditt drömkök ut?

Vi ger dig tips och råd hela vägen från idé till ditt drömkök. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en våra duktiga köksrådgivare redan idag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

*

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.