Köksbutik Stockholm

Har ni efter många om och men äntligen bestämt er för att nu börja resan mot ett nytt kök? Då kan det vara värdefullt att vända sig till en inarbetad och ansedd köksbutik Stockholm. Eftersom det ställer en del krav på att genomföra en lyckad och säker renovering när det gäller köket så är det tryggt att veta att det finns massor av erfarenhet och skicklighet i utförande. Det avser såväl planeringen av köket till produktionen av köksluckor och sedan det slutgiltiga resultatet.

Att få ett formidabelt kök av hög standard behöver absolut inte kosta skjortan.

Till exempel så är det ett stort plus när köksleverantören själv har en egen fabrik där tillverkningen sker, då blir det genast mycket mer kostnadseffektivt för dig som kund. Därför kan det vara ett klokt val att Sörmlandskök svänger hem till er för besök, givetvis utan kostnad och helt förutsättningslöst. Då kan våra experter få en klar bild av hur ni skulle vilja ha ert nya kök och då kunna räkna på vad det skulle kosta att genomföra. Har ni idag ingen aning om hur ni vill att köket ska se ut? Ingen fara, det är där vårt kunnande och rutin kommer in i bilden. Vi ställer frågor som gör att vi tillsammans kan komma fram till hur ert personliga och välfungerande kök ska se ut. Ni kommer att få en mängd av förslag och idéer om ni så önskar. När ni vänder er till oss på Sörmlandskök så finner ni en seriös köksbutik Stockholm.

Uppskattad köksbutik Stockholm

Vad kan vi som köksbutik Stockholm erbjuda er? Först och främst ett genuint engagemang och professionalism! Hos oss får ni gedigen kunskap, mångårig erfarenhet och trygga köpeavtal utan dolda avgifter. Vi har ett ansett rykte och vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska få utomordentlig service och högsta klass på våra produkter. Dessutom så håller vi på Sörmlandskök en mycket god prisbild gentemot andra aktörer i branschen, mycket beroende på att vi har vår egen fabrik där tillverkningen sker.

Förvänta er det bästa av oss på Sörmlandskök, er köksbutik Stockholm!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke(Obligatoriskt)

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert