Köksbutik Stockholm

Vi erbjuder ett genuint engagemang och professionalism!

Har ni efter många om och men äntligen bestämt er för att nu börja resan mot ett nytt kök? Då kan det vara värdefullt att vända sig till en inarbetad och ansedd köksbutik Stockholm. Eftersom det ställer en del krav på att genomföra en lyckad och säker renovering när det gäller köket så är det tryggt att veta att det finns massor av erfarenhet och skicklighet i utförande. Det avser såväl planeringen av köket till produktionen av köksluckor och sedan det slutgiltiga resultatet.

Att få ett formidabelt kök av hög standard behöver absolut inte kosta skjortan.

Till exempel så är det ett stort plus när köksleverantören själv har en egen fabrik där tillverkningen sker, då blir det genast mycket mer kostnadseffektivt för dig som kund. Därför kan det vara ett klokt val att Sörmlandskök svänger hem till er för besök, givetvis utan kostnad och helt förutsättningslöst. Då kan våra experter få en klar bild av hur ni skulle vilja ha ert nya kök och då kunna räkna på vad det skulle kosta att genomföra. Har ni idag ingen aning om hur ni vill att köket ska se ut? Ingen fara, det är där vårt kunnande och rutin kommer in i bilden. Vi ställer frågor som gör att vi tillsammans kan komma fram till hur ert personliga och välfungerande kök ska se ut. Ni kommer att få en mängd av förslag och idéer om ni så önskar. När ni vänder er till oss på Sörmlandskök så finner ni en seriös köksbutik Stockholm.

Uppskattad köksbutik Stockholm

Vad kan vi som köksbutik i Stockholm erbjuda dig? Först och främst har vi alltid ett genuint engagemang och professionalism! Hos oss får ni gedigen kunskap, mångårig erfarenhet och trygga köpeavtal utan dolda avgifter. Vi har ett ansett rykte och vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska få utomordentlig service och högsta klass på våra produkter. Dessutom så håller vi på Sörmlandskök en mycket god prisbild gentemot andra aktörer i branschen, mycket beroende på att vi har vår egen fabrik där tillverkningen sker. Vi vill alltid vara ert förstahandsval när det kommer till val av köksbutik i Stockholm. Vi levererar kvalitativa och prisvärda produkter som kommer fungera utmärkt till ditt köks redan befintliga stommar. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer.

Förvänta er det bästa av oss på Sörmlandskök, er köksbutik Stockholm!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.