Köksbutik Tyresö

Vi garanterar den perfekta lösningen!

Att förvärva ett nytt kök behöver inte alls kosta en förmögenhet som många tror, vissa drar sig till och med för att kolla upp vad just deras köksrenovering skulle landa på.

När man står inför en köksrenovering så behöver man inte alltid tänka så stort utan det kan mycket väl vara så att stommarna är i bra befintligt skick. Då kan det vara klokt att behålla dessa och istället få ett helt nytt kök med hjälp av enbart nya köksluckor och fräscha nygjorda bänkskivor.

När vi på Sörmlandskök får äran att vara er köksbutik Tyresö, så kommer vi till er på ett hembesök och förkovrar oss i era drömmar och behovsområden gällande er köksrenovering. Det är en gratis konsultation från vår sida och naturligtvis utan krav. Vill ni då till exempel behålla de gamla stommarna så hjälper vi er att planera och räkna på en offert som avser detta. Vi är duktiga på att hitta långsiktiga lösningar som kommer att lyfta ert kök till en ny nivå. Då vi har egen fabrik där tillverkningen av köksluckorna sker så kan vi utan problem måttanpassa luckorna och utbudet är nästintill oändligt. Kollar man närmre på prisbilden, som i hög grad är intressant så ligger vi som köksbutik Tyresö oerhört bra till prismässigt.

Bästa köksbutik Tyresö? Vi garanterar den perfekta lösningen!

Klassisk traditionellt, minimalistiskt och modernt eller lantlig charm? Valen inför det nya köket är många. Som er köksbutik Tyresö stöttar vi er hela vägen med alltifrån designtips till slutmontering. Ni kommer att vara i mycket goda och trygga händer hos oss!

På vår hemsida så finner ni massor av inspiration från kök som vi har varit med och skapat under våra rutinerade tjugo år. Vår strategi och det vi som er köksbutik Tyresö mest strävar efter är att tillverka kök av finaste hållbara kvalité så att ni som kund alltid ska känna er förträffligt nöjda med ert nya kök. Då ser vi det som att vi har lyckats med uppdraget med att leva upp till den eminenta köksbutik Tyresö!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.