Köksbutik Tyresö

Att förvärva ett nytt kök behöver inte alls kosta en förmögenhet som många tror, vissa drar sig till och med för att kolla upp vad just deras köksrenovering skulle landa på.

När man står inför en köksrenovering så behöver man inte alltid tänka så stort utan det kan mycket väl vara så att stommarna är i bra befintligt skick. Då kan det vara klokt att behålla dessa och istället få ett helt nytt kök med hjälp av enbart nya köksluckor och fräscha nygjorda bänkskivor.

När vi på Sörmlandskök får äran att vara er köksbutik Tyresö, så kommer vi till er på ett hembesök och förkovrar oss i era drömmar och behovsområden gällande er köksrenovering. Det är en gratis konsultation från vår sida och naturligtvis utan krav. Vill ni då till exempel behålla de gamla stommarna så hjälper vi er att planera och räkna på en offert som avser detta. Vi är duktiga på att hitta långsiktiga lösningar som kommer att lyfta ert kök till en ny nivå. Då vi har egen fabrik där tillverkningen av köksluckorna sker så kan vi utan problem måttanpassa luckorna och utbudet är nästintill oändligt. Kollar man närmre på prisbilden, som i hög grad är intressant så ligger vi som köksbutik Tyresö oerhört bra till prismässigt.

Bästa köksbutik Tyresö? Vi garanterar den perfekta lösningen!

Klassisk traditionellt, minimalistiskt och modernt eller lantlig charm? Valen inför det nya köket är många. Som er köksbutik Tyresö stöttar vi er hela vägen med alltifrån designtips till slutmontering. Ni kommer att vara i mycket goda och trygga händer hos oss! 

På vår hemsida så finner ni massor av inspiration från kök som vi har varit med och skapat under våra rutinerade tjugo år. Vår strategi och det vi som er köksbutik Tyresö mest strävar efter är att tillverka kök av finaste hållbara kvalité så att ni som kund alltid ska känna er förträffligt nöjda med ert nya kök. Då ser vi det som att vi har lyckats med uppdraget med att leva upp till den eminenta köksbutik Tyresö!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert