Köksbutik Värmdö

Finns det något roligare än att renovera kök? Vissa älskar att ge sig i kast med ett sådant stort projekt medans en del får lite panik bara de tänker på det. Lugn, vi är rutinerade, skickliga och oerhört noggranna när det kommer till köksrenoveringar. Söker ni köksbutik Värmdö så finns vi på Sörmlandskök tillgängliga för er!

Har ni önskemål om en helhetslösning så hjälper vi er självklart med det, alltifrån första idé till färdigt slutresultat. Att det är många beslut som ska tas i samband med en köksrenovering vet vi att många kan tycka är besvärligt. Det är många detaljer att hålla koll på. Vi ser till att vägleda er igenom processen så att inget lämnas åt slumpen. Vi har ca 10 000 installerade kök bakom oss med otroligt fina slutresultat så det här med kök har vi enorm känsla för.

Att hitta just rätt när det gäller köksbutik Värmdö och er bästa köksleverantör är inte det lättaste för det finns många företag som är aktiva i köksbranschen. Gör ett klokt val, anlita någon som inte är helt ny eller okänd i branschen. Besök gärna vår hemsida och kolla på inspirationsbilder från alla välgjorda och tilltalande kök vi har gjort under åren.

När ni letar ni efter en proffsig köksbutik Värmdö

Funderar ni på att riva ut det gamla köket och ge husets hjärta en ordentlig uppgradering. Våra köksexperter i vår köksbutik Värmdö kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök och berättar mer och lyssnar på era önskemål samt behov. Då har även vår säljare med sig en mängd prover så att ni i all bekvämlighet hemma kan kolla in vad som skulle kunna falla er i smaken. Vi får ofta höra från våra kunde att vi är smidiga, duktiga och noggranna på det vi gör, för oss är det en självklarhet men tyvärr så finns det en hel del oseriösa i branschen. Så det kan vara väl genomtänkt att anlita en köksbutik Värmdö med goda referenser när det är dags för den stundade köksrenoveringen.

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert