Köksbutik Värmdö

Vi har ca 10 000 installerade kök bakom oss!

Finns det något roligare än att renovera kök? Vissa älskar att ge sig i kast med ett sådant stort projekt medans en del får lite panik bara de tänker på det. Lugn, vi är rutinerade, skickliga och oerhört noggranna när det kommer till köksrenoveringar. Söker ni köksbutik Värmdö så finns vi på Sörmlandskök tillgängliga för er!

Har ni önskemål om en helhetslösning så hjälper vi er självklart med det, alltifrån första idé till färdigt slutresultat. Att det är många beslut som ska tas i samband med en köksrenovering vet vi att många kan tycka är besvärligt. Det är många detaljer att hålla koll på. Vi ser till att vägleda er igenom processen så att inget lämnas åt slumpen. Vi har ca 10 000 installerade kök bakom oss med otroligt fina slutresultat så det här med kök har vi enorm känsla för.

Att hitta just rätt när det gäller köksbutik Värmdö och er bästa köksleverantör är inte det lättaste för det finns många företag som är aktiva i köksbranschen. Gör ett klokt val, anlita någon som inte är helt ny eller okänd i branschen. Besök gärna vår hemsida och kolla på inspirationsbilder från alla välgjorda och tilltalande kök vi har gjort under åren.

När ni letar ni efter en proffsig köksbutik Värmdö

Funderar ni på att riva ut det gamla köket och ge husets hjärta en ordentlig uppgradering. Våra köksexperter i vår köksbutik Värmdö kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök och berättar mer och lyssnar på era önskemål samt behov. Då har även vår säljare med sig en mängd prover så att ni i all bekvämlighet hemma kan kolla in vad som skulle kunna falla er i smaken. Vi får ofta höra från våra kunde att vi är smidiga, duktiga och noggranna på det vi gör, för oss är det en självklarhet men tyvärr så finns det en hel del oseriösa i branschen. Så det kan vara väl genomtänkt att anlita en köksbutik Värmdö med goda referenser när det är dags för den stundade köksrenoveringen.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.