Köksluckor 40×70

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Är ni otroligt less på köksluckorna hemma i köket? Skulle ni rentav vilja byta stil helt och hållet på luckorna? Kanske har ni haft en lantlig stil i herrans många år och drar nu mer och mer åt det moderna och stilrena köket. Då kan ni skapa magi med nya luckor!

Är det exempelvis köksluckor 40×70 som passar de stommar som sitter där idag? För det kan mycket väl vara så att det inte är några som helst skavanker på stommarna. Då finns det ingen anledning att byta ut dem. Då blir det också oerhört mycket mer kostnadseffektivt att endast byta luckorna. Kanske det blir då utrymme i budgeten till snygga köksbänkar och andra tillval som ska till. Ni kan välja och vraka i vårt fantastiskt breda sortiment, kanske vill ni ha någon lucka med vitrindel i ert nya kök. Att välja mjukstängande gångjärn och snygga beslag blir en fröjd till era nya köksluckor 40×70.

Ibland är allt som behövs nya köksluckor så blir ert kök som nytt. Dröm fritt bland olika material, färger och lackningar. Det spelar igen roll hur ditt kök ser ut idag, vi löser alla olika typer av mått gällande köksluckorna. Våra priser är mycket fördelaktiga då vi har tillverkning i vår egen fabrik.

Vi tillverkar hållbara & kvalitativa köksluckor 40×70

Vi på Sörmlandskök kan hjälpa er att få det ni verkligen vill ha ut av ert kök och era köksluckor 40×70, vi gör alltid vårt främsta för våra kunder och vi har ett sant engagemang för våra uppdrag.

Det kommer ni att märka när ni anlitar oss samt vår erfarenhet som vi skaffat oss de senaste tjugo åren och ca 10 000 kök senare. Beskriv era drömmar om ert framtida kök så kan vi presentera olika upplägg för er. Vi vill att ni ska få de där perfekta köksluckor 40×70 som ni blir förälskade i. Vi är er solida och kunniga köksleverantör!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.