Köksluckor 40×70

Är ni otroligt less på köksluckorna hemma i köket? Skulle ni rentav vilja byta stil helt och hållet på luckorna? Kanske har ni haft en lantlig stil i herrans många år och drar nu mer och mer åt det moderna och stilrena köket. Då kan ni skapa magi med nya luckor!

Är det exempelvis köksluckor 40×70 som passar de stommar som sitter där idag? För det kan mycket väl vara så att det inte är några som helst skavanker på stommarna. Då finns det ingen anledning att byta ut dem. Då blir det också oerhört mycket mer kostnadseffektivt att endast byta luckorna. Kanske det blir då utrymme i budgeten till snygga köksbänkar och andra tillval som ska till. Ni kan välja och vraka i vårt fantastiskt breda sortiment, kanske vill ni ha någon lucka med vitrindel i ert nya kök. Att välja mjukstängande gångjärn och snygga beslag blir en fröjd till era nya köksluckor 40×70.

Ibland är allt som behövs nya köksluckor så blir ert kök som nytt. Dröm fritt bland olika material, färger och lackningar. Det spelar igen roll hur ditt kök ser ut idag, vi löser alla olika typer av mått gällande köksluckorna. Våra priser är mycket fördelaktiga då vi har tillverkning i vår egen fabrik.

Vi tillverkar hållbara & kvalitativa köksluckor 40×70

Vi på Sörmlandskök kan hjälpa er att få det ni verkligen vill ha ut av ert kök och era köksluckor 40×70, vi gör alltid vårt främsta för våra kunder och vi har ett sant engagemang för våra uppdrag.

Det kommer ni att märka när ni anlitar oss samt vår erfarenhet som vi skaffat oss de senaste tjugo åren och ca 10 000 kök senare. Beskriv era drömmar om ert framtida kök så kan vi presentera olika upplägg för er. Vi vill att ni ska få de där perfekta köksluckor 40×70 som ni blir förälskade i. Vi är er solida och kunniga köksleverantör!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert