Nya köksluckor gamla stommar

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Antingen kan ni behålla era befintliga stommar och fokusera på att måttbeställa nya luckor till dem. Eller så kan ni helt enkelt riva ut allt och planera om. Oavsett vilket så garanterar vi på Sörmlandskök er att det kommer att bli ett fantastiskt slutresultat.

Att till exempel byta till nya köksluckor gamla stommar blir givetvis mycket mer förmånligt för plånboken. Då finns det kanske mer utrymme för andra schysta val gällande köksinredningen, exempelvis bänkskivor, vitvaror samt en designad diskho. På Sörmlandskök så kan vi tveklöst tillverka köksluckor gamla stommar, inga problem! Det vi har som specialområde är just högkvalitativa måttanpassade köksluckor till ett lönsamt pris.

Hos oss hittar ni också ofantligt mycket erfarenhet och ett gediget kunnande när det gäller köksbranschen. Vi kan vår sak och lägger omsorgsfullt ner tid på varje detalj. Är ni intresserade och nyfikna på hur ert kök skulle kunna komma att se ut och hur mycket skulle det hela landa på i pris i så fall? Då föreslår vi att ni kontaktar oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal i er hemmiljö. Det är helt gratis för er och vi får en bra och tydlig bild hur ert befintliga kök ser ut i dagsläget. Vi får även veta hur ert hovsområde och hur era drömmar ser ut. Därefter kan vi mäta och se över olika önskemål gällande materialval mm, då kan vi sedermera lämna en offert till er att ta ställning till.

Köksluckor till gamla stommar?

– Vi måttanpassar köksluckorna efter er!

Nu kan ni andas ut gällande er kommande köksrenovering som avser köksluckor gamla stommar. Vi fokuserar på era önskemål och levererar alltid ett genomtänkt koncept till våra kunder. Inget lämnas åt slumpen, vare sig gällande tillverkning eller montering.

Efter våra tjugo år i branschen så kan ni räkna med att vi har koll på varenda detalj! Byt era köksluckor gamla stommar hos oss som är professionella och mycket kunniga, då går det bekymmersfritt! Ni behöver aldrig oroa er för dolda avgifter eller andra otrevliga överraskningar som kan dyka upp när man anlitar en opålitlig kökslevernatör.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.