Köksluckor ikea

Börjar det bli aktuellt att göra något nytt i köket? Har ni till exempel ett Ikea kök i dagsläget? Är det inte något större fel på stommarna så kan man ju faktiskt göra en mindre renovering där man endast byter ut luckorna. Det blir betydligt billigare och inte alls lika omfattande som om man byter ut alltihopa. Fördelen när ni vänder er till oss på Sörmlandskök är att vi själva tillverkar måttanpassade luckor i vår egen fabrik. Detta gör att vi hjälper er att byta ut köksluckor ikea enkelt och till ett bra pris för dig som kund.

Vi hjälper er hela vägen, från tanke till slutresultat! Låter det som en bra idé? Utmärkt, ring eller maila oss redan idag så bokar vi en tid så kan vi kolla mer exakt vad som gäller vid just era köksluckor ikea.

Vi har ett gigantiskt utbud av köksluckor, ni hittar massor av olika typer av utförande och stil. Vad vill ni ha för stuk på ert nya drömkök? Modernt, lantligt, klassiskt eller kanske ett exklusivt utförande. Vilken stil ligger er närmast hjärtat? Oavsett vilket så vägleder vi er under hela händelseförloppet om ni så önskar.

Vi byter enkelt och skickligt ut era köksluckor ikea

Har ni lite krav på standard och vill ha professionell rådgivning så står vi gärna till förfogande. Vi vet att det är en mängd saker att fundera på när det gäller kök och exempelvis byte av köksluckor ikea, därför ställer vi de rätta frågorna till er. Då får ni klarhet i vilken stil och funktion ni vill ha i ert nya kök. Hos oss har ni en och samma kontaktperson som hjälper er, det gör att man får en tydlig kommunikation och undviker missförstånd på så sätt. Boka er tid idag så sätter vi genast igång med ett kostnadsfritt hembesök, våra köksexperter räknar på vad det kommer att kosta att byta era köksluckor ikea. Ni kommer att bli förvånade hur kostnadseffektiva vi är, högsta kvalité till bäst pr

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert