Köksluckor IKEA

Beställ nya köksluckor till ert IKEA-kök

Börjar det bli aktuellt att göra något nytt i köket? Har ni till exempel ett Ikea kök i dagsläget? Är det inte något större fel på stommarna så kan man ju faktiskt göra en mindre renovering där man endast byter ut luckorna. Det blir betydligt billigare och inte alls lika omfattande som om man byter ut alltihopa. Fördelen när ni vänder er till oss på Sörmlandskök är att vi själva tillverkar måttanpassade luckor i vår egen fabrik. Detta gör att vi hjälper er att byta ut köksluckor ikea enkelt och till ett bra pris för dig som kund.

Vi hjälper er hela vägen, från tanke till slutresultat! Låter det som en bra idé? Utmärkt, ring eller maila oss redan idag så bokar vi en tid så kan vi kolla mer exakt vad som gäller vid just era köksluckor ikea.

Vi har ett gigantiskt utbud av köksluckor, ni hittar massor av olika typer av utförande och stil. Vad vill ni ha för stuk på ert nya drömkök? Modernt, lantligt, klassiskt eller kanske ett exklusivt utförande. Vilken stil ligger er närmast hjärtat? Oavsett vilket så vägleder vi er under hela händelseförloppet om ni så önskar.

Byta IKEA köksluckor

Har ni lite krav på standard och vill ha professionell rådgivning så står vi gärna till förfogande. Vi vet att det är en mängd saker att fundera på när det gäller kök och exempelvis byte av IKEA luckor, därför ställer vi de rätta frågorna till er. Då får ni klarhet i vilken stil och funktion ni vill ha i ert nya kök. Hos oss har ni en och samma kontaktperson som hjälper er, det gör att man får en tydlig kommunikation och undviker missförstånd på så sätt. Boka er tid idag så sätter vi genast igång med ett kostnadsfritt hembesök, våra köksexperter räknar på vad det kommer att kosta att byta era köksluckor ikea. Ni kommer att bli förvånade hur kostnadseffektiva vi är, högsta kvalité till bästa pris.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.