Köksluckor till ikeastommar

Är ni på köksjakt? Eller mer specifikt köksluckor till ikeastommar? Då har ni verkligen kommit rätt. På Sörmlandskök så måttanpassar vi luckorna och vi erbjuder er ett helt suveränt utbud. Ni ska inte behöva kompromissa, välj material, lackning & material.

Så löser vi resten med ett slutresultat som ni bara vågat drömma om. Vi har gjort detta så länge nu och efter ca 10 000 tillverkade samt installerade kök så kan vi ödmjukt kalla oss experter.

Ger ni oss förtroendet för att tillverka era köksluckor till ikeastommar så kommer ni att bli tillfredsställda och nöjda. Vad kommer det då att kosta? Vi behöver få en klar bild hur många skåp och önskemål om själva utförandet på luckorna. Men så mycket kan vi säga att ni kommer garanterat få en bra prisbild från oss. Vi har egen fabrik där vi tillverkar köksluckor till ikeastommar själva. Det är mycket fördelaktigt för er som kund! Vi kommer gärna hem till er för ett besök, kostnadsfritt och kravlöst! När vi har fått all matnyttig information gällande era önskningar och behov så kan vi skissa på förslag samt ta fram en offert som vi kan presentera för er.

Köksluckor till ikeastommar? Vi skapar era drömluckor!

Vi har lösningen för er när det kommer till både stora och små köksrenoveringar. För oss är det bara att skräddarsy utefter er budget och önskemål. Som till exempel köksluckor till ikeastommar. Det har vi utfört massvis av gånger och vi är mycket duktiga i vår bransch. Tyvärr så finns det en del skojare på köksmarknaden som inte alls håller måttet, varken i det som tillverkas och det som sedan ska monteras. Eftersom det gäller en hel del pengar från ert håll så rekommenderar vi er att anlita en välkänd firma med rekommendationer och som har seriösa köpeavtal. Så det inte dyker upp några dolda avgifter under resans gång. Beställ era köksluckor till ikeastommar hos oss så är ni säkra samt att ni får ett snyggt och hållbart resultat som ni kommer att vara nöjda med under lång tid framöver.

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert