Köksluckor till ikeastommar

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Är ni på köksjakt? Eller mer specifikt köksluckor till ikeastommar? Då har ni verkligen kommit rätt. På Sörmlandskök så måttanpassar vi luckorna och vi erbjuder er ett helt suveränt utbud. Ni ska inte behöva kompromissa, välj material, lackning & material.

Så löser vi resten med ett slutresultat som ni bara vågat drömma om. Vi har gjort detta så länge nu och efter ca 10 000 tillverkade samt installerade kök så kan vi ödmjukt kalla oss experter.

Ger ni oss förtroendet för att tillverka era köksluckor till ikeastommar så kommer ni att bli tillfredsställda och nöjda. Vad kommer det då att kosta? Vi behöver få en klar bild hur många skåp och önskemål om själva utförandet på luckorna. Men så mycket kan vi säga att ni kommer garanterat få en bra prisbild från oss. Vi har egen fabrik där vi tillverkar köksluckor till ikeastommar själva. Det är mycket fördelaktigt för er som kund! Vi kommer gärna hem till er för ett besök, kostnadsfritt och kravlöst! När vi har fått all matnyttig information gällande era önskningar och behov så kan vi skissa på förslag samt ta fram en offert som vi kan presentera för er.

Köksluckor till ikeastommar? Vi skapar era drömluckor!

Vi har lösningen för er när det kommer till både stora och små köksrenoveringar. För oss är det bara att skräddarsy utefter er budget och önskemål. Som till exempel köksluckor till ikeastommar. Det har vi utfört massvis av gånger och vi är mycket duktiga i vår bransch. Tyvärr så finns det en del skojare på köksmarknaden som inte alls håller måttet, varken i det som tillverkas och det som sedan ska monteras. Eftersom det gäller en hel del pengar från ert håll så rekommenderar vi er att anlita en välkänd firma med rekommendationer och som har seriösa köpeavtal. Så det inte dyker upp några dolda avgifter under resans gång. Beställ era köksluckor till ikeastommar hos oss så är ni säkra samt att ni får ett snyggt och hållbart resultat som ni kommer att vara nöjda med under lång tid framöver.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.