Köksrenovering Stockholm

Har du gått och funderat över hur trevligt eller välbehövligt det skulle vara att göra en köksrenovering Stockholm? Du är inte ensam men oftast är det något som gör att man dröjer med att byta sitt kök. Ofta får vi höra att det beror på att det tar tid och man inte vill ”leva” i stöket för att det tar lång tid att byta. Det kan också bero på att man måste lägga oerhört mycket tid, man inte har, på att hitta rätt köksrenovering Stockholm. Till syvende och sist tycker man att man måste ta hänsyn till den ekonomiska aspekten eftersom man ”vet” att det kostar mycket pengar att göra en köksrenovering Stockholm. Stämmer allt detta frågar man sig? Vill man göra på det jobbiga sättet som tar tid och som kostar en mindre förmögenhet är svaret ja. Vill man däremot göra på det enkla sättet som inte alls tar lång tid och som heller inte kostar en massa så föreslår vi att du läser vidare.

Köksrenovering Stockholm, hög kvalité till ett bra pris

När du anlitar Sörmlandskök tycker vi det ska vara problemfritt när du vill göra din köksrenovering Stockholm från början till slut. Hur tänker vi när det gäller köksrenovering Stockholm? Jo, vi erbjuder måttanpassade köksluckor till alla kök och vi lovar att vi har ett utbud som kommer att passa även ditt kök. Välj mellan moderna, ljusa, mörka, exklusiva eller lantliga kök beroende på vad som passar i just erat hem.

Hur går köksrenovering Stockholm till? Först får du en personlig kontakt. Därefter erbjuds du ett hembesök för kostnadsfri konsultation där vi lyssnar på era önskemål och behov. Vi avslutar med att mäta era köksstommar och skräddarsyr allt i minsta detalj. När vi är överens upprättas ett tydligt köpeavtal utan framtida överraskningar. När vi har tillverkat era luckor så kommer vi och monterar, något som brukar ta mellan 4-6timmar. Tro det eller ej men nu är ditt nya kök installerat. Varmt välkommen att kontakta oss!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert