Köksrenovering Stockholm

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Har du gått och funderat över hur trevligt eller välbehövligt det skulle vara att göra en köksrenovering Stockholm? Du är inte ensam men oftast är det något som gör att man dröjer med att byta sitt kök. Ofta får vi höra att det beror på att det tar tid och man inte vill ”leva” i stöket för att det tar lång tid att byta. Det kan också bero på att man måste lägga oerhört mycket tid, man inte har, på att hitta rätt köksrenovering Stockholm. Till syvende och sist tycker man att man måste ta hänsyn till den ekonomiska aspekten eftersom man ”vet” att det kostar mycket pengar att göra en köksrenovering Stockholm. Stämmer allt detta frågar man sig? Vill man göra på det jobbiga sättet som tar tid och som kostar en mindre förmögenhet är svaret ja. Vill man däremot göra på det enkla sättet som inte alls tar lång tid och som heller inte kostar en massa så föreslår vi att du läser vidare.

Köksrenovering i Stockholm, hög kvalité till ett bra pris

När du anlitar Sörmlandskök tycker vi det ska vara problemfritt när du vill göra din köksrenovering Stockholm från början till slut. Hur tänker vi när det gäller köksrenovering Stockholm? Jo, vi erbjuder måttanpassade köksluckor till alla kök och vi lovar att vi har ett utbud som kommer att passa även ditt kök. Välj mellan moderna, ljusa, mörka, exklusiva eller lantliga kök beroende på vad som passar i just erat hem.

Hur går köksrenovering Stockholm till? Först får du en personlig kontakt. Därefter erbjuds du ett hembesök för kostnadsfri konsultation där vi lyssnar på era önskemål och behov. Vi avslutar med att mäta era köksstommar och skräddarsyr allt i minsta detalj. När vi är överens upprättas ett tydligt köpeavtal utan framtida överraskningar. När vi har tillverkat era luckor så kommer vi och monterar, något som brukar ta mellan 4-6timmar. Tro det eller ej men nu är ditt nya kök installerat. Varmt välkommen att kontakta oss!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.