Luckor till BESTÅ

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Hög tid att byta luckor till bestå? Köket är ett av hemmets viktigaste platser och självklart något man vill trivas i. Hur vill du ha just ditt kök för att trivas? Oavsett om du gillar den moderna stilen eller varför inte den lantliga, det exklusiva köket med ljusa, mörka eller färgade luckor till bestå, vill vi tro att det finns något även för dig. Ser man till tidsaspekten vill man också att det ska gå fort att byta luckor till bestå och får man önska något över kostnaden så vill man kunna renovera utan att det går ut över andra saker man gärna vill lägga pengar på. Ja, kraven är många men är de orimliga? Faktiskt inte! Sörmlandskök har specialiserat sig på att tillverka och installera måttanpassade köksluckor som passar alla typer av stommar.

Trött på dina gamla luckor till bestå?

Oftast är det inget fel på de stommar man har, fast man haft ett kök i många år. Däremot kan ens luckor till bestå haft sitt ”bästa före datum”. Att byta endast luckor till bestå är både kostnadseffektivt, miljömässigt hållbart och tidsbesparande.

Låt oss berätta hur processen hos oss på Sörmlandskök går till från första till sista kontakt. Först är det viktigt med en personlig kontakt som ser till att tillgodose just era olika önskemål. Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök och lyssnar till era behov samt tar mått på tidigare köksstommar och skräddarsyr det nya köket.

När vi är överens skriver vi ett köpeavtal så inga överraskningar eller dolda kostnader dyker upp. Inom kort så tillverkar vi sedan dina nya luckor till bestå med största fokus på kvalitét med moderna teknik. Strax innan dina köksluckor är färdiga ringer vår montör och bokar in en tid som passar er för montering. Efter endast 4-6timmar är ditt kök monterat och klart att njuta av för lång tid framöver.

Låter det enkelt? Vi sa ju det. Varmt välkommen att kontakta oss för konsultation redan idag!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.