Luckor till bestå

Hög tid att byta luckor till bestå? Köket är ett av hemmets viktigaste platser och självklart något man vill trivas i. Hur vill du ha just ditt kök för att trivas? Oavsett om du gillar den moderna stilen eller varför inte den lantliga, det exklusiva köket med ljusa, mörka eller färgade luckor till bestå, vill vi tro att det finns något även för dig. Ser man till tidsaspekten vill man också att det ska gå fort att byta luckor till bestå och får man önska något över kostnaden så vill man kunna renovera utan att det går ut över andra saker man gärna vill lägga pengar på. Ja, kraven är många men är de orimliga? Faktiskt inte! Sörmlandskök har specialiserat sig på att tillverka och installera måttanpassade köksluckor som passar alla typer av stommar.

Trött på dina gamla luckor till bestå?

Oftast är det inget fel på de stommar man har, fast man haft ett kök i många år. Däremot kan ens luckor till bestå haft sitt ”bästa före datum”. Att byta endast luckor till bestå är både kostnadseffektivt, miljömässigt hållbart och tidsbesparande.

Låt oss berätta hur processen hos oss på Sörmlandskök går till från första till sista kontakt. Först är det viktigt med en personlig kontakt som ser till att tillgodose just era olika önskemål. Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök och lyssnar till era behov samt tar mått på tidigare köksstommar och skräddarsyr det nya köket. När vi är överens skriver vi ett köpeavtal så inga överraskningar eller dolda kostnader dyker upp. Inom kort så tillverkar vi sedan dina nya luckor till bestå med största fokus på kvalitét med moderna teknik. Strax innan dina köksluckor är färdiga ringer vår montör och bokar in en tid som passar er för montering. Efter endast 4-6timmar är ditt kök monterat och klart att njuta av för lång tid framöver. Låter det enkelt? Vi sa ju det. Varmt välkommen att kontakta oss för konsultation redan idag!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert