Luckor till ikea kök

Går du och din familj i renoveringstankar till köket? Har ni ett tidigare kök från ikea, är ett bra tips att endast byta ut luckor till ikea kök. Hm, kan det vara något kanske du tänker nu och visst är det! Det finns många fördelar med att byta endast luckor till ikea kök. En stor aspekt att ta hänsyn till när man ska renovera är inte förvånande priset. Ser vi till prisbild kommer du troligtvis bli överraskad över hur mycket du minskar kostnaden med. En annan fördel med att inte ersätta hela köket är att man minskar renoveringsprocessen dramatiskt. Vi ska heller inte förringa att det även är miljömässigt hållbart att byta luckor till ikea kök. Är du ändå inte helt övertygad om att du kommer bli utomordentligt nöjd så föreslår vi att du läser vidare.

Luckor till ikea kök med stil och smak

Vi på Sörmlandskök erbjuder måttanpassade köksluckor för alla tänkbara kök, inte minst när det gäller luckor till ikea kök. Med våra drygt tjugo år i köksbranschen har vi haft lyckan att glädja många kunder. Nu börjar dessutom gamla kunder komma tillbaka för ”andra generationen” för att ånyo förnya sitt kök med luckor till ikea kök.

Låt oss kort beskriva hur det hela går till:

Först får du en personlig kontakt som tillgodoser just era önskemål. Därefter gör vi ett hembesök för kostnadsfri konsultation, där vi lyssnar noga på era önskemål och specifika behov. Vi avslutar med att mäta era köksstommar och skräddarsyr allt i minsta detalj enligt era önskemål. När vi är överens om hur allt ska se ut upprättar vi ett köpeavtal utan framtida överraskningar. Strax innan vi har tillverkat era luckor så kontaktar vi er och kommer överens om när det passar er för montering av era luckor till ikea kök, något som brukar ta mellan 4-6timmar. Mer komplicerat än så är det inte. Varmt välkommen att kontakta oss!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert