Luckor till IKEA kök

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Går du och din familj i renoveringstankar till köket? Har ni ett tidigare kök från ikea, är ett bra tips att endast byta ut luckor till ikea kök. Hm, kan det vara något kanske du tänker nu och visst är det! Det finns många fördelar med att byta endast luckor till ikea kök. En stor aspekt att ta hänsyn till när man ska renovera är inte förvånande priset. Ser vi till prisbild kommer du troligtvis bli överraskad över hur mycket du minskar kostnaden med. En annan fördel med att inte ersätta hela köket är att man minskar renoveringsprocessen dramatiskt. Vi ska heller inte förringa att det även är miljömässigt hållbart att byta luckor till ikea kök. Är du ändå inte helt övertygad om att du kommer bli utomordentligt nöjd så föreslår vi att du läser vidare.

Luckor till ikea kök med stil och smak

Vi på Sörmlandskök erbjuder måttanpassade köksluckor för alla tänkbara kök, inte minst när det gäller luckor till ikea kök. Med våra drygt tjugo år i köksbranschen har vi haft lyckan att glädja många kunder. Nu börjar dessutom gamla kunder komma tillbaka för ”andra generationen” för att ånyo förnya sitt kök med luckor till ikea kök.

Låt oss kort beskriva hur det hela går till:

Först får du en personlig kontakt som tillgodoser just era önskemål. Därefter gör vi ett hembesök för kostnadsfri konsultation, där vi lyssnar noga på era önskemål och specifika behov. Vi avslutar med att mäta era köksstommar och skräddarsyr allt i minsta detalj enligt era önskemål. När vi är överens om hur allt ska se ut upprättar vi ett köpeavtal utan framtida överraskningar. Strax innan vi har tillverkat era luckor så kontaktar vi er och kommer överens om när det passar er för montering av era luckor till ikea kök, något som brukar ta mellan 4-6timmar. Mer komplicerat än så är det inte. Varmt välkommen att kontakta oss!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.