Luckor till IKEA

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Har du ett befintligt kök där det inte är något fel på själva stommen och endast söker luckor till ikea har du hamnat rätt. Att byta endast luckor till ikea är inte bara fördelaktigt ur ett ekonomiskt perspektiv utan du bidrar även till miljön, något som är mer aktuellt idag än någonsin. Det tar heller inte alls lika lång tid att byta luckor till ikea som att byta ett helt kök, med vad allt det innebär. Har du några tvivelaktigheter på att ditt nya kök inte skulle bli så där drömlikt som du vill och förväntar dig, kan vi lugna dig. Oavsett vilken stil du vill ha så kommer det bli precis lika exklusivt som vilket annat kök som helst. Välj själv vilken stil du vill ha och vi garanterar att du kommer bli precis lika nöjd som med ett komplett kök, men en stor skillnad såklart, dvs det avsevärt lägre priset.

Exklusivt med luckor till IKEA

Är du osäker på om endast luckor till ikea kommer göra dig nöjd och förändra ditt nuvarande kök så att det ser ut som ett nytt exklusivt kök så har vi ett förslag. På Sörmlandskök har vi jobbat inom branschen i över tjugo år, vilket har resulterat i att vi blivit experter på att skapa hållbara och långsiktiga lösningar i alla typer av kök.

Vi har överraskat många kunder som till en början har varit tveksamma med luckor till IKEA.

Vi föreslår att du besöker vår hemsida och själv får uppleva vad vi kan göra med dina luckor till ikea. Vid kontakt berättar vi också gärna om hur processen går till från början till slut. Ni kan också ta chansen att titta på vårt övriga utbud som köksinredning, exempelvis beslag och blandare eller våra diskhoar och skåpsbelysning. När man funderar på ett nytt kök står man inför många val, låt oss hjälpa till att reda ut dessa och komma med olika förslag och svara på alla era eventuella frågor. Oavsett vilket är ni varmt välkomna till Sörmlandskök!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.