Luckor till ikea

Har du ett befintligt kök där det inte är något fel på själva stommen och endast söker luckor till ikea har du hamnat rätt. Att byta endast luckor till ikea är inte bara fördelaktigt ur ett ekonomiskt perspektiv utan du bidrar även till miljön, något som är mer aktuellt idag än någonsin. Det tar heller inte alls lika lång tid att byta luckor till ikea som att byta ett helt kök, med vad allt det innebär. Har du några tvivelaktigheter på att ditt nya kök inte skulle bli så där drömlikt som du vill och förväntar dig, kan vi lugna dig. Oavsett vilken stil du vill ha så kommer det bli precis lika exklusivt som vilket annat kök som helst. Välj själv vilken stil du vill ha och vi garanterar att du kommer bli precis lika nöjd som med ett komplett kök, men en stor skillnad såklart, dvs det avsevärt lägre priset.

Exklusivt med luckor till ikea

Är du osäker på om endast luckor till ikea kommer göra dig nöjd och förändra ditt nuvarande kök så att det ser ut som ett nytt exklusivt kök så har vi ett förslag. På Sörmlandskök har vi jobbat inom branschen i över tjugo år, vilket har resulterat i att vi blivit experter på att skapa hållbara och långsiktiga lösningar i alla typer av kök.

Vi har överraskat många kunder som till en början har varit tveksamma med luckor till ikea.

Vi föreslår att du besöker vår hemsida och själv får uppleva vad vi kan göra med dina luckor till ikea. Vid kontakt berättar vi också gärna om hur processen går till från början till slut. Ni kan också ta chansen att titta på vårt övriga utbud som köksinredning, exempelvis beslag och blandare eller våra diskhoar och skåpsbelysning. När man funderar på ett nytt kök står man inför många val, låt oss hjälpa till att reda ut dessa och komma med olika förslag och svara på alla era eventuella frågor. Oavsett vilket är ni varmt välkomna till Sörmlandskök!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert