Måttbeställda bänkskivor

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Känslan när köket får nya bänkskivor är magisk och superfräscht. Oavsett vart du bor så kan vi hjälpa er med måttbeställda bänkskivor. Köket är enligt många husets hjärta och en naturlig samlingsplats. Det kan vara så att ni är helt bestämda i vilket val av bänkskiva ni vill ha eller så kanske ni är i valet och kvalet och behöver rådgivning och guidning.

Där kommer vår erfarenhet och lärdom in i bilden. Vi ger er all information som ni behöver för att ni ska känna er trygga med att välja material på era måttbeställda bänkskivor. Att bestämma sig för ett material kan kännas svårt i början. Det man bör ta hänsyn till är vilken stil man vill ha på köket samt den bör vara tålig och långlivad.

Boka ett förutsättningslöst möte med oss så gör vi ett hembesök, det kostar ingenting för då har vår kunnige säljare med sig prover så att ni kan kolla in lite olika material, skönt att få en liten hint om hur det skulle bli just ert kök. Vi har alltifrån starka laminatskivor till exklusiva granitskivor, samt mycket mer i vårt härliga sortiment!

Ni kommer garanterat att hitta rätt bänkskiva som passar just era behov och önskningar.

Proffs på måttbeställda bänkskivor av hög klass

Det här med köksrenovering ska vara roligt och spännande! Vänd er till oss så kommer ni inte känna ett uns av oro eller ha några sömnlösa nätter.

När det avser måttbeställda bänkskivor så är vårt utbud brett och noggrant utvalt så det håller mycket hög standard och kvalité. När det kommer till priser på våra olika material så tål vi att jämföras med våra konkurrenter på marknaden. Vi levererar oerhört fin kvalité till en mycket rättvis prisbild. Beställ estetiskt tilltalande måttbeställda bänkskivor som lyfter ditt kök till en ny nivå, det sätter rätt prägel på rummet!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.