Måttbeställda bänkskivor

Känslan när köket får nya bänkskivor är magisk och superfräscht. Oavsett vart du bor så kan vi hjälpa er med måttbeställda bänkskivor. Köket är enligt många husets hjärta och en naturlig samlingsplats. Det kan vara så att ni är helt bestämda i vilket val av bänkskiva ni vill ha eller så kanske ni är i valet och kvalet och behöver rådgivning och guidning.

Där kommer vår erfarenhet och lärdom in i bilden. Vi ger er all information som ni behöver för att ni ska känna er trygga med att välja material på era måttbeställda bänkskivor. Att bestämma sig för ett material kan kännas svårt i början. Det man bör ta hänsyn till är vilken stil man vill ha på köket samt den bör vara tålig och långlivad.

Boka ett förutsättningslöst möte med oss så gör vi ett hembesök, det kostar ingenting för då har vår kunnige säljare med sig prover så att ni kan kolla in lite olika material, skönt att få en liten hint om hur det skulle bli just ert kök. Vi har alltifrån starka laminatskivor till exklusiva granitskivor, samt mycket mer i vårt härliga sortiment!

Ni kommer garanterat att hitta rätt bänkskiva som passar just era behov och önskningar.

Proffs på måttbeställda bänkskivor av hög klass

Det här med köksrenovering ska vara roligt och spännande! Vänd er till oss så kommer ni inte känna ett uns av oro eller ha några sömnlösa nätter.

När det avser måttbeställda bänkskivor så är vårt utbud brett och noggrant utvalt så det håller mycket hög standard och kvalité. När det kommer till priser på våra olika material så tål vi att jämföras med våra konkurrenter på marknaden. Vi levererar oerhört fin kvalité till en mycket rättvis prisbild. Beställ estetiskt tilltalande måttbeställda bänkskivor som lyfter ditt kök till en ny nivå, det sätter rätt prägel på rummet!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert