Måttbeställda köksluckor ikea

Är du en av alla dessa som undrar över om det går att få tag i måttbeställda köksluckor ikea? Jodå, glädjande nog finns det. Allt fler som går i renoveringstankar återanvänder sina gamla stommar och låter måttbeställda köksluckor ikea pryda sitt nya kök. Att göra på det här sättet spar inte enbart en massa tid som det normalt tar, det spar också en massa pengar som du säkert vill lägga på annat välbehövligt. Dessutom blir måttbeställda köksluckor ikea precis lika bra som ett komplett kök skulle komma att bli.

Idag, när det pratas väldigt mycket om miljöutsläpp och klimatförändraringar, kommer du troligtvis skapa ett alldeles nytt kök med ett godare samvete samt dra ditt lilla strå till stacken för en renare framtid. Det fina med måttbeställda köksluckor ikea är att du får det som du vill och precis i din egen smak.

Smidigt och exklusivt med måttbeställda köksluckor ikea

Vi på Sörmlandskök erbjuder inte enbart yttersta kvalitét och en service utöver det vanliga när det gäller måttbeställda köksluckor ikea. Vi gör det till ett förbluffande bra pris. Under ett kostnadsfritt hembesök lyssnar vi in, föreslår lösningar och kommer tillsammans fram till den absolut bästa lösningen för era måttbeställda köksluckor ikea. När vi kommit fram till ett skräddarsytt förslag skriver vi ett avtal som ni är nöjda med och inom kort sätter tillverkningen igång av måttbeställda köksluckor ikea. Strax innan luckorna är klara kontaktar vi er och stämmer av när det passar er att vi kommer för montering. Monteringen tar vanligtvis ca 5-6tim och sedan kan ni njuta av erat nya kök och göra något annat för de pengar ett komplett kök skulle ha kostat. Så, har ni funderat på ett nytt kök föreslår vi att ni gör slag i saken och kontaktar oss redan idag för ett alldeles nytt kök i just er smak. Vi på Sörmlandskök hälsar er varmt välkomna!

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert