Måttbeställda köksluckor IKEA

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

Är du en av alla dessa som undrar över om det går att få tag i måttbeställda köksluckor ikea? Jodå, glädjande nog finns det. Allt fler som går i renoveringstankar återanvänder sina gamla stommar och låter måttbeställda köksluckor ikea pryda sitt nya kök. Att göra på det här sättet spar inte enbart en massa tid som det normalt tar, det spar också en massa pengar som du säkert vill lägga på annat välbehövligt. Dessutom blir måttbeställda köksluckor ikea precis lika bra som ett komplett kök skulle komma att bli.

Idag, när det pratas väldigt mycket om miljöutsläpp och klimatförändraringar, kommer du troligtvis skapa ett alldeles nytt kök med ett godare samvete samt dra ditt lilla strå till stacken för en renare framtid. Det fina med måttbeställda köksluckor ikea är att du får det som du vill och precis i din egen smak.

Smidigt och exklusivt med måttbeställda köksluckor IKEA

Vi på Sörmlandskök erbjuder inte enbart yttersta kvalitét och en service utöver det vanliga när det gäller måttbeställda köksluckor ikea. Vi gör det till ett förbluffande bra pris. Under ett kostnadsfritt hembesök lyssnar vi in, föreslår lösningar och kommer tillsammans fram till den absolut bästa lösningen för era måttbeställda köksluckor ikea. När vi kommit fram till ett skräddarsytt förslag skriver vi ett avtal som ni är nöjda med och inom kort sätter tillverkningen igång av måttbeställda köksluckor ikea. Strax innan luckorna är klara kontaktar vi er och stämmer av när det passar er att vi kommer för montering. Monteringen tar vanligtvis ca 5-6tim och sedan kan ni njuta av erat nya kök och göra något annat för de pengar ett komplett kök skulle ha kostat. Så, har ni funderat på ett nytt kök föreslår vi att ni gör slag i saken och kontaktar oss redan idag för ett alldeles nytt kök i just er smak. Vi på Sörmlandskök hälsar er varmt välkomna!

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.