HemOm oss

Om oss på Sörmlandskök

Vi har levererat köksluckor till nöjda kunder sedan 1996.

Våra måttanpassade köksluckor ger er köket ni längtat efter. Vår verksamhet bygger på att tillverka och installera måttanpassade köksluckor efter era önskemål. Med måttbeställda köksluckor kan vi skapa ett nytt kök utan att behöva bygga om det från grunden. Vad vi gör är att byta ut de delar som syns, de delar som oftast blir slitna och omoderna. Det räcker ofta mer än väl för att ge köket en helt ny känsla.

När ni anlitar oss får ni kvalitet och service till ett mycket bra pris. Vi besöker alltid er hemma och sedan går vi tillsammans igenom kökets möjligheter. När vi gjort det lämnar vi förslag på hur vi kan göra utifrån era önskemål. Vi tillverkar luckorna efter era specifikationer och anpassar dem efter stommarna i ert kök. På så sätt får ni måttanpassade köksluckor som verkligen är gjorda för just ert kök. Åldern på ert kök spelar ingen roll.

Ring oss idag om ni har frågor eller vill boka in ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera måttanpassade köksluckor för ert kök. Här på vår hemsida kan ni se många exempel på de köksluckor som vi erbjuder. Notera att de måttbeställda luckorna kan anpassas gällande färg och spårfräsning helt och hållet utifrån era önskemål.