Så här går det till

Byt till nya köksluckor och se ditt kök förvandlas!

Köket är hemmets viktigaste punkt och vi spenderar en stor del av våra liv här. Därför är det extra viktigt att du trivs i ditt kök.

Sörmlandskök hjälper dig att skapa det drömkök du alltid velat ha. Vår specialitet är att tillverka och installera måttanpassade köksluckor efter dina önskemål. Oavsett om du är ute efter de allra senaste trenderna för köket, söker en mer klassisk stil eller vill ge ditt kök ett helt unik utseende kan vi hjälpa dig med det.

På Sörmlandskök har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna ge dig ditt drömkök. Över 20 år i branschen har gjort oss till experter på att skapa hållbara och långsiktiga lösningar i alla typer av kök.

Vi hjälper dig genom hela processen – från idé till färdigt kök. Nyfiken på att veta hur det går till att byta köksluckor? Läs mer längre ner på sidan där vi berättar hur vi jobbar med luckbyten.

köksluckor

Köksluckor för alla smaker

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av köksluckor i olika stilar, färger, storlekar, träslag och lackningar. Du skapar själv ditt drömkök genom att välja hur du vill att dina köksluckor ska se ut. Därefter tillverkar vi dem åt dig i de mått och utföranden du önskar. På det här sättet kan vi hjälpa dig att förvandla ditt nuvarande kök till drömkök. Vi bistår dig med allt från rådgivning till tillverkning, leverans och installering.

Du kan även få renoveringstips och köksinspiration inom det mesta som rör köksinredning av vår kunniga personal.

Så byter vi dina luckor

Köksluckor gör mycket för helhetsintrycket och är ofta det första du ser när du kliver in i ett kök. Att byta gamla köksluckor mot nya är ett enkelt och smidigt sätt att ge hela köket nytt utseende och karaktär. Såväl moderna som äldre kök får en helt ny känsla och blir fräscha igen. Samtidigt är nya köksluckor ett bekvämt och prisvärt alternativ till att byta ut hela inredningen. Till exempel kan köksskåp som fortfarande är i bra skick fortfarande användas.

Hos Sörmlandskök hittar du ett stort utbud av köksluckor. För att få ditt drömkök precis som du vill ha det kan du själv välja utseende, stil, färg, storlek, träslag och lackning på de nya köksluckorna. Därefter hjälper vi dig att beställa och måttanpassa dem efter dina önskemål. Om du har svårt att välja kan du givetvis ta hjälp av oss. Vår personal har lång erfarenhet av kök och kan ge dig tips och råd om det mesta som rör kök och renovering. Vi hjälper dig även att hitta rätt bland olika trender, färger och stilar.

Kostnadsfri konsultation i Stockholm med omnejd

För dig som letar köksluckor i Stockholm med omnejd kan Sörmlandskök erbjuda en kostnadsfri konsultation i ditt hem. Dessa konsultationer ser vi som ett samarbete mellan dig och oss. Tillsammans går vi igenom förutsättningarna för just ditt kök och ger dig förslag på olika lösningar. Vi diskuterar vilken kostnad som kan bli aktuella för dig när du ska byta köksluckor och tar även fram prisförslag efter de ramar du sätter.

Byta köksluckor – Så går det till när vi byter dina köksluckor:

1. En personlig kontakt

För oss på Sörmlandskök värderar vi den personliga relationen med kunden högt. Som kund hos Sörmlandskök får du därför alltid en personlig kontaktperson som ansvarar för att allt blir perfekt för dig.

2. Det kostnadsfria hembesöket

I hela Stockholm med omnejd erbjuder vi våra kunder en helt kostnadsfri konsultation i hemmet. Din kontaktperson kommer på besök och tillsammans går ni igenom dina behov och önskemål. Vi mäter dina köksstommar, och tar med oss måtten så att dina nya köksluckor kan skräddarsys in i minsta detalj.

3. Vårt skräddarsydda förslag

Vårt professionella team sätter sedan ihop ett prisvärt förslag utifrån dina önskemål och säkerställer att både utseende, material och funktion blir optimala.

4. En trygg affär

När vi är överens skrivs ett tydligt köpeavtal så att du som kund alltid vet vad som ingår. Inga dolda kostnader, inga tråkiga överraskningar – bara total transparens och fokus på ditt nya drömkök.

5. Vi tillverkar

Vi tillverkar sedan dina måttbeställda köksluckor exakt enligt dina önskemål. Vår tillverkning har stort fokus på kvalitét, och görs av modern teknik.

6. Vi monterar

När köksluckorna börjar bli färdiga ringer vår montör till dig och bokar en tid som passar för montering av köksluckorna. På bara 4-6 timmar är monteringen helt klar. Du njuter av ditt nya drömkök, och vi har än en gång haft det absoluta nöjet att få hjälpa en ny kund att byta köksluckor.

Ta första steget mot ditt drömkök

Här på vår webbplats tar du första steget mot ditt nya drömkök. Klicka dig runt och låt dig inspireras av våra köksluckor. Här hittar du bilder och beskrivningar av våra luckor samt information om vilken typ av kök de passar bäst i. Genom att måttbeställa luckor hos oss får ditt kök ett nytt och fräscht utseende utan att du behöver bygga om det från grunden. Vi har lång erfarenhet av att tillverka måttanpassade skåpluckor av hög kvalitet utifrån kundens personliga önskemål. Vi har ett stort urval av köksluckor i olika färger, material och stilar. Vare sig du vill ha en modern och stilren skåplucka eller en i mer lantlig och rustik stil, så hittar du garanterat din favorit hos oss.

Vi på Sörmlandskök erbjuder:

  • Prisvärda och måttanpassade skåpluckor av högsta kvalitet enligt dina önskemål.
  • Kostnadsfri konsultation i ditt hem.
  • Personlig rådgivning och designtips av vår kunniga personal.
  •  Hjälp hela vägen från idé till monteringen av dina nya luckor.