Måttbeställda köksluckor ikea

En högst relevant fråga att ställa när man går i tankar om att förnya sitt kök är, vad kostar ett nytt kök? Stommar, köksluckor, diskhoar, täcksidor, blandare, belysning etc gör ofta att priset drar iväg väldigt snabbt. Fast måste man verkligen byta precis allt? Tänk om du är nöjd i övrigt och endast vill byta dina köksluckor. När vi får frågan, vad kostar ett nytt kök, ställer vi ofta en motfråga. När vi frågar vad man vill byta i sitt kök är det ofta köksluckorna man har tröttnat på. De har med åren blivit slitna, blivit omoderna eller så vill man helt enkelt byta nyans alternativt ha en annan spårfräsning.

Så, vad kostar ett nytt kök? Med våra priser räds vi inte att jämföras med andra. Tvärtom, vi på Sörmlandskök ser gärna att ni gör det. Vi påstår ändå, utan att säga för mycket, att vi ligger väldigt lågt i pris i förhållande till andra inom branschen.

Vad kostar ett nytt kök bestämmer du

Det är inte svårt att komma upp i hundratusentals kronor när man ska byta kök. Vad kostar ett nytt kök bestämmer man till syvende och sist själv. Är det rimligt att byta ut hela köket fastän exempelvis stommar och bänkskivor fortfarande inte behöver ersättas? Redan där spar man in en massa. Lägg hellre dessa pengar på något som verkligen är i behov av byte, kanske rent av vitvaror som sjunger på sista versen. Därför när du undrar vad kostar ett nytt kök så beror det helt och hållet på om du väljer att återanvända material som faktiskt inte behöver bytas. Vi på Sörmlandskök hjälper dig gärna med att ge tips på hur du ska tänka vad gäller gammal köksinredning som inte alls behöver bytas ut. När vi tillsammans kommit fram till vad som faktiskt passar utmärkt att återanvända i ert nya kök är vi en bra bit närmare att kunna svara på vad kostar ett nytt kök. Varmt välkommen att göra som tiotusentals andra, nämligen att kontakta oss.

köksluckor

Kostnadsfritt förslag

Lämna dina uppgifter här, så ringer en av våra köksrådgivare upp dig och tar fram ett förslag tillsammans med dig – helt kostnadsfritt!

Kategorier


Förnya ditt kök – Byt till nya köksluckor idag!

Sörmlandskök hjälper dig – oavsett var du bor

Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt. Att byta köksluckor är ett smidigare och billigare alternativ till att totalrenovera ditt kök. Med rätt material, metoder och färger får ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar helt efter dina önskemål.

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!


“Vi är otroligt nöjda”

“Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalité så kom vi i kontakt med Sörmlandskök. Proffsigt bemötande av säljare och snickare som verkligen ansträngde sig för att anpassa allt precis så som vi ville ha det. Vi är otroligt nöjda med vårt snygga, stilrena och prisvärda nya kök. Det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan varmt rekommendera Sörmlandskök!”

Lisa S / Spånga
köksluckor

“Våra drömmars kök”

”Vi är mycket nöjda med Sörmlandskök som lyfte vårt kök till våra drömmars kök! Professionellt, lugnt, metodiskt från första besöket till sista listen satt uppe. Mest imponerad av deras tidplan som de höll klockrent, själva installationen skötte deras snickare under knappt tre dagar, imponerad verkligen! En list och en täckskiva saknades men den fick vi uppsatt redan veckan efter. Rekommenderar dem varmt och tryggt!”

Lina & Jens / Huddinge
köksluckor

“Varför gjorde jag inte detta tidigare?”

”Min beställning av nya köksluckor och tillbehör hos Sörmlandskök gick snabbt och smidigt i en mycket trevlig och tillmötesgående anda. Installationen var klar på ett par timmar. Jag är mer än nöjd med resultatet – helt enkelt ett nytt, fräscht kök, endast genom att byta luckor! Varför gjorde jag inte detta tidigare…?”

Gunilla E. / Vällingby

köksluckor
FÅ EN OFFERT

Boka ett möte så ger vi dig ett förslag!

Få offert