Vad kostar ett nytt kök?

Kostnadsfri rådgivning i hemmet eller över telefon

En högst relevant fråga att ställa när man går i tankar om att förnya sitt kök är, vad kostar ett nytt kök? Stommar, köksluckor, diskhoar, täcksidor, blandare, belysning etc gör ofta att priset drar iväg väldigt snabbt. Fast måste man verkligen byta precis allt? Tänk om du är nöjd i övrigt och endast vill byta dina köksluckor. När vi får frågan, vad kostar ett nytt kök, ställer vi ofta en motfråga. När vi frågar vad man vill byta i sitt kök är det ofta köksluckorna man har tröttnat på. De har med åren blivit slitna, blivit omoderna eller så vill man helt enkelt byta nyans alternativt ha en annan spårfräsning.

Så, vad kostar ett nytt kök? Med våra priser räds vi inte att jämföras med andra. Tvärtom, vi på Sörmlandskök ser gärna att ni gör det. Vi påstår ändå, utan att säga för mycket, att vi ligger väldigt lågt i pris i förhållande till andra inom branschen.

Vad kostar ett nytt kök bestämmer du

Det är inte svårt att komma upp i hundratusentals kronor när man ska byta kök. Vad kostar ett nytt kök bestämmer man till syvende och sist själv. Är det rimligt att byta ut hela köket fastän exempelvis stommar och bänkskivor fortfarande inte behöver ersättas? Redan där spar man in en massa. Lägg hellre dessa pengar på något som verkligen är i behov av byte, kanske rent av vitvaror som sjunger på sista versen. Därför när du undrar vad kostar ett nytt kök så beror det helt och hållet på om du väljer att återanvända material som faktiskt inte behöver bytas. Vi på Sörmlandskök hjälper dig gärna med att ge tips på hur du ska tänka vad gäller gammal köksinredning som inte alls behöver bytas ut. När vi tillsammans kommit fram till vad som faktiskt passar utmärkt att återanvända i ert nya kök är vi en bra bit närmare att kunna svara på vad kostar ett nytt kök. Varmt välkommen att göra som tiotusentals andra, nämligen att kontakta oss.

Så här går det till

1. Kontakt och kostnadsfritt hembesök

Personlig kontaktperson och kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina önskemål, priser och svarar på frågor.

2. Skräddarsytt förslag

Skräddarsytt förslag utifrån hembesöket så att du får precis det kök du vill ha. När du är nöjd skrivs ett tydligt köpeavtal där pris och vad som ingår finns med. Inga konstigheter!

3. Tillverkning

Dina måttbeställda köksluckor tillverkas av oss i Stockholm. På så sätt vet du att luckorna håller hög kvalitet och miljöstandard.

4. Montering

Vi bokar in en tid som passar dig för montering av de nya köksluckorna. Monteringen är helt klar på endast 4-6 timmar. Välkommen till ditt nya kök!

Låt dig inspireras av andras drömkök

På vår inspirationssida kan ni se några exempel av våra köksluckor i olika stilar. Under fliken köksluckor finner ni köksluckor i olika material och spårmönster. Om du har några funderingar eller vill boka ett kostnadsfritt möte är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller offertförfrågan.

Nöjda kunder

Att ge nytt liv till köket är en stor grej. Ett kök är trots allt hjärtat i huset, och ingenting man ändrar i ett svep. Därför har du självklart en garanti för att att du ska vara nöjd med oss och ditt nya kök.

Var trygg med våra garantier

Det är viktigt att vara nöjd med sitt nya kök. Hos Sörmlandskök är du trygg, eftersom vi erbjuder 5 års garanti på alla våra köksluckor och 2 års garanti på all vår montering.